fredag 26 november 2010

Amma..

En fråga... Svara anonymt om ni vill men svara gärna även om er åsikt är "elak".
En annan blogg som jag läser tog upp bilder på ammande mammor.
Vad tycker ni om att jag lägger upp bilder på när jag ammar?

Äckligt, stötande, pinsamt, oki, obetänksamt, fint...
Berätta!

11 kommentarer:

Caroline Hanning sa...

Haha ja det var ju du förstås, jag tror att du fattade att jag inte tyckte att det var äckligt eller stötande för jag la upp bilder förut när jag ammade och det är världens naturligaste grej så du kan absolut lägga upp såna bilder, grejen för mig var bara att jag blev så förvånad över hur fövånad jag blev när jag såg bilden för det där är så långt borta från mig nu. Kom på mig själv med att bli lite smått generad idag oxå när en annan mamma på öppna förskl började amma ogenerat, jag har visst blivit den där pryda personen som jag fnös åt förut haha. Jag gillar din blogg nu när jag börjat läsa igen och jag tycker att du är skön och ärlig så känns det rätt för dig så är det rätt, så är det bara =)

Emilie sa...

Jag ammar inte själv och har inte gjort med några av barnen. Men jag bryr mig inte om folk gör det. Lägg upp vilka bilder du vill, tycker jag :)

Anonym sa...

Vem e chef ???? Joo. DU////

Sandra sa...

Klart man får lägga upp bilder när man ammar. Det är ju asmysigt!
Och i sin egen blogg får man lägga ut bilder på vad man vill, nästan.

Anny sa...

Seriöst, det är din blogg. Du lägger upp vad du vill. Och det är ju inte precis som man ser nåt, är ju ett litet bebishuvud i vägen. ;)

Vore ju lite värre om JAG la upp tuttbilder på min blogg.. hehe...

Sandra Nilsson & lilla Emelie sa...

Som fler skivit, det är en naturlig sak och din blogg där du lägger upp vilka bilder du vill. Tycker det är starkt gjort att våga, jag är lite blyg av mig så vet inte om jag skulle ha gjort det men jag tycker absolut att det är helt okej!!!! :D

Jana sa...

Att kunna amma är en dröm för dom flesta mammor kan jag tänka mig. Finns dom som inte kan amma, men vill så gärna för barnets skull. Det är så naturligt att amma så Go for it. Inga konstigheter med det alls anser jag. :)

Anonym sa...

Amma är ju naturligt. Finns väl inget äckligt med det?

Anonym sa...

Är väl inget fel med att lägga upp ett sådant kort!
Din blogg du som väljer, finner någon det stötane eller blir äcklad, behöver dom ju inte läsa bloggen=)

Anonym sa...

Go for it!!!

Hannah Kaseva sa...

Somliga har glömt bort att vi är däggdjur. Somliga tycker att tuttar är något enbart sexuellt och har glömt bort att bebisar är ett resultat av sex.

Somliga vill inte tänka på bebisar när de ser ett par bröst. Jag vet inte om det är porrskador eller bara oförmåga att tänka med hjärnan. Kanske värderingar de fått hemifrån.. Prydhet?

Det kommer alltid finnas folk som stör sig på tuttar med mjölk i. Jag tycker inte att du behöver bry dig om dem.